Sponsored by

World Predator Classic

Käyttäjän arvio:  / 1

 

Tampereen Laukontorilla kalastusaiheisia aktiviteetteja varsinkin perheen nuorille

1 resizedWorld Predator Classic Finland eli WPC Finland 2016 on viidestä karsintakilpailusta koostunut kokonaisuus joka kulminoituu finaaliin Tampereen Pyhäjärvellä 3.9 2016.

Lue lisää: WPC Finland loppukilpailu 3.9 2016

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

pirkanmaaPirkanmaan WPC -osakilpailu käydään tulevana lauantaina 16.7 2016. Kisaan voi ilmoittautua myös paikan päällä klo 7.30-9.00 eli jos ilmoittautuminen on unohtunut tai mikäli olet odottanut viime tinkaan, pääset vielä mukaan kisaamaan hienoista palkinnoista ilmoittautumalla paikan päällä mukaan!

 

 

 

Lue lisää: WPC Finland, Pirkanmaan osakilpailu, ilmoittautuminen myös paikan päällä!

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 1

IMG 0740Varsinais-Suomen WPC –osakilpailun startti tapahtuu alle kahden vuorokauden kuluttua eli lauantai-aamuna klo. 10.00 Paraisten vierasvenesatamasta. Kisassa noin 20 venekuntaa ottaa mittaa toisistaan ja mukaan mahtuu toinen toistaan kovempia kalamiehiä. Kalamies.com valkkasi huippunimien joukosta kolme ennakkosuosikkia ja kyseli heiltä millä asenteella he ovat lähdössä kisaamaan.

 

 

Lue lisää: Varsinais-Suomen WPC-osakilpailu. Kuka vie?

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

pirkanmaaTässä vaiheessa, kun WPC Finland –karsintakisoja on järjestetty kaksin kappalein on sopiva aika nostaa esiin Pirkanmaan osakilpailu eli K.P Baits Classic joka järjestetään Ikaalisten Kyrösjärvellä 16.7 2016.

Pertti Järvelin joka toimii kisojen yhteyshenkilönä kertoo että  Kyrösjärvi, jossa kisa järjestetään, on Suomen järvien suuruusjärjestyksessä sijalla 48. Järvi on virkistykalastajien suosiossa ja se kiinnostaa varsinkin jigikalastajia vahvojen ahven- kuha- ja haukikantojensa ansiosta.

Lue lisää: WPC Finland, Pirkanmaan osakilpailu

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

 fullElokuussa WPC-kiertue saapuu Uudellemaalle. Karsintakisa käydään tuolloin Porvoon merialueella, jokisuiston ja Emäsalon sillan välisellä alueella, Kymifishing Open –nimen alla. Kalamies.com haastatteli kisan Primus Motor Kari Lossia.

Kari kertoo että Uudenmaan karsintakilpailun järjestäjänä toimii Kymifishing Oy. Kilpailupäivä on 20.8 2016. Kilpailuun osallistuvien veneiden määrä on rajoitettu 30 venekuntaan.

 

Lue lisää: WPC Uusimaa, 20.8 2016

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt