Kirjautuminen

Onkireissuraportit

Käyttäjän arvio:  / 0

Edelliskesänä Jrc:n kanssa kokemamme Lötköjen yö aiheutti sen verran kiinnostusta mansikkapaikkaa kohtaan sijainniltaan, että päätimme antaa paikan olla rauhassa ja keskittyä uuden karppijärven metsästykseen.

Mukaan projektiin lähtivät Perniön markiisi ja karpinonginnan tänä vuonna aloittanut vanha kalakaverimme Muju. Alkukesän kalasteluita hankaloitti porukasta puolella olleet asuntojen myynti- ja ostopuuhat, mutta siitäkin huolimatta autojen keulat suuntasivat bongaamaan onkipaikkoja, aina mahdollisuuden tultua. Parikin potentiaalista järveä sai kesäkuussa mäskiä syvyyksiinsä ja noiden kahden paikan kolmen viikon onginta ja syöttäminen ei antanut lahnoja kummempaa saalista.

Tuon ei kuitenkaan annettu lannistaa tunnelmaa, vaikka Muju onki tyhjää samoihin aikoihin eräältä kolmanneltakin järveltä samalla. Oli aika pohtia uutta paikkaa ja taktiikkaa...


.

Lue lisää: Lötköjen kesä 2008

Kirjoita kommentti (10 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 0

Perjantai, viikon viimeinen duunipäivä ja aika ei tunnu rientävän. Viikolla tehdyt kolme mäskäyskeikkaa poltteli ajatuksissa ja karpit olivat päällimmäisinä mielessä.


Jussi oli onnistunut livahtamaan duunistaan jo ennen puoltapäivää ja ajeli tontille samantien, leirin pystytykseen. Iltapäivästä sain tekstiviestin Jussilta; ”Tapsi poikki, iso oli!”. Viesti ei todellakaan helpottanut poltettani. Jussilla oli napannut välittömästi. Työpäivä loppui kuitenkin ja pääsin itsekin lähtemään järvelle.

Lötkö

.

Lue lisää: Lötköjen yö 2007

Kirjoita kommentti (4 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt