Kirjautuminen

Heittelyraportit

Käyttäjän arvio:  / 1

Sup 78´s Ultimate catch and release Pike Challenge 2014 vol2

Ja taas oli se aika vuodesta jolloin maamme ansioikkain ja pisimpään jatkunut, itseään ihailevan Johtaja Lintukorvenkin nimeä kantava hauen c&r-tapahtuma yhteistyössä Kalamies.comin kanssa järjestettiin. Vaihelan Saaristohotelli Velkuanmaalla täyttyi ääriään myöten hauenkalastuksesta ja sukkahousuista kiinnostuneista nuorista miehistä. Kuka saisi eniten, ja kenellä oli pisin? Leikkimielisessä kisatapahtumassa haukien yhteismitta nimittäin tulisi ratkaisemaan voittajan.

 

.

Lue lisää: Sup 78´s Ultimate Catch and Release Pike Challenge 2014 reissuraportti

Kirjoita kommentti (1 Kommentti)
Käyttäjän arvio:  / 19

TunturinuotioPaluu unelmien rautuvesille

Päivä 0

Pannulla tirisee itse pyydettyä lohta. Aivan pian Kim jo kolistelee ovella. Ajattelin ruoan laittaa valmiiksi, onhan kaverilla jo reipas 400 kilometriä ajettuna. Ateriavalinta oli ehkä hieman heikohko ajatellen tulevan kahden viikon pääasiallista ravintoa. No, hyvää se kuitenkin oli.Kun olemme saaneet tavarat autoon, voimme vain todeta, että mitään muuta ei enää olisikaan mahtunut. Ahtaudumme tavaroiden sekaan kuljettimeen ja aloitamme yhteisen matkan kohti unelmien rautuvesiä Sonata Arctican saattelemana.Kim oli tämän tulevan pesäpaikkamme jo edelliskesänä kalastellut, mutta itseltäni jäi se reissu surkeiden sattumusten johdosta väliin. No, nyt on jalat ainakin ehjinä.

.

Lue lisää: Paluu unelmien rautuvesille

Kirjoita kommentti (12 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 10

Menneenä syksynä Kalamies.comin amatööri sai kutsun lähteä vesille ammattitason ranskalaisen jigimiehen Frédéric Julianin ja hänen ruotsalaisen kollegansa Mikael Tonon kanssa. Tarkoitus oli lähteä tutustumaan Gunki-nimiseen tuotemerkkiin joka valmistaa muun muassa laadukkaita jigejä ja jigikalastukseen liittyvää oheistavaraa. Tällaisesta mahdollisuudesta oppia uutta ei sovi kieltäytyä, joten erään myöhäissyksyn päivän säätiedotukseen tulikin kuulumaan vaihtelevaa pilvisyyttä, koleaa keliä, ranskalaista kumia sekä suomalaisia kuhia. 

.

Lue lisää: Kuhaa ja kumia

Kirjoita kommentti (0 Kommentit)
Käyttäjän arvio:  / 12

Kymijoki, Siikakoski, lohiHong Kongin kalastuspuolen vetäjä Miika Malinen päätti palkita vinkkejä antaneita kalamiehiä viemällä heitä lohestamaan Kymijoen Siikakoskelle. Koska lokakuussa joki on rauhoitettu, valikoitui paikaksi Siikakosken "Ykköspooli", Koivukosken padon alapuolelle sijoittuva kiivasvirtainen jokiuoma. Alue on vuokrattavissa kenelle tahansa, mutta useimmiten kalastusryhmät ovat yritysasiakkaita.

 

.

Lue lisää: Palkintopäivä Siikakosken Ykköspoolilla

Kirjoita kommentti (1 Kommentti)
Käyttäjän arvio:  / 0
tuulenpesä

Rytmitikkuorkesterille jo teamin syntymästä lähtien perinteeksi muodostunut kilpamittelö kuningaslajin paremmuudesta lähestyi taas. Kyseessä oli jo 18 kertaa järjestettävä Ahvenanmaan mestaruuden osakilpailu hauen heittokalastuksessa, kilpailuvesinä Brändön kirkkaan kauniit mutta haastavat vedet itäisellä Ahvenanmaalla.

 

Team Rhythmstick osallistui nykyisessä kokoonpanossaan kilpailuihin ensimmäisen kerran vuonna 2007 joskin jäsenistöä löytyy kilpailun osallistujalistoilta ensimmäisen kerran jo 2004. Vuosi 2008 toi tiimillemme maineen ja kunnian lisäksi mojovat palkinnot korjatessamme kisan ensimmäisen sijan kovasta vastustajakaartista huolimatta. Edellisen vuoden kisoissa olimme kuitenkin joutuneet antamaan kilpakumppaneillemme tasoitusta yhden jäsenen verran, häntä kohdanneen iloisen perhetapahtuman johdosta. Vajaasta kokoonpanosta huolimatta 2009 kisa oli sujunut kohtalaisesti. 17 sija kaksihenkisellä joukkueella oli varsin mallikas, mutta edellisen vuoden voittoon verrattuna se ei kuitenkaan antanut aihetta sen enempiin tuuletuksiin. Vain voitto riittää joten takaisin oli päästävä ja ajatus paluusta palkintopallille sähköisti mieltä miellyttävästi syyskuun lähestyessä.

 

.

Lue lisää: Brändöcup 2010 - Menestystä vai nöyryytystä?

Kirjoita kommentti (4 Kommentit)
 Mediakortti (pdf) Ɩ Kalamies.com sivuston  rekisteriseloste  Ɩ Sivuston yleiset säännöt